Congres ARMP

Stimați colegi,

Asociația Română de Medicină Perinatală are plăcerea să vă anunțe organizarea celui de-al XII-lea Congres la Cluj-Napoca în perioada 27-30 septembrie 2017.
Comunitatea științifică, specialiști, obstetricieni, neonatologi, pediatri, imagiști, rezidenți și toți cei implicați în această specialitate sunt invitați să participe la acest eveniment. Congresul ARMP va fi o oportunitate să învățăm de la toți cei care au muncit și au acumulat cunoștințe deosebite în domeniu. Programul științific va promova cele cele mai noi cunoștințe în medicina perinatală de aceea l-am și denumit „Medicina Perinatală în secolul XXI”. Congresul va fi precedat de o sesiune a scolii Ian Donald, manifestare ce se bucură de participarea unor invitați de marcă. Cu siguranță va fi un mare beneficiu pentru noi toți.
Prin aceste acțiuni asociația promovează un climat științific la nivel mondial de cercetare, învățământ și activitate curativo-profilactică contribuind la îmbunătățirea stării de sănătate a femeii în general, a gravidei și a produsului de concepție în special.
Este o oportunitate unică să ne întâlnim și să ne bucurăm de farmecul Clujului, capitala
istorică a Transilvaniei, puternic centru universitar și centru cultural de tradiție.
Vă mulțumesc pentru prezența voastră alături de noi la acest important eveniment al
societații noastre.

Acad. Prof. Dr. Florin Stamatian                                                    Prof. Dr. Daniel Mureșan
Președintele Asociației Române                                                    Președintele Congresului
de Medicină Perinatală

Reclame